Lokalvård

Städservice på ditt kontor

Varje dag fylls kontoret med människor, anställda och kunder, därför finns ett behov av att alltid representera företaget från sin bästa sida. Genom att ha det städat och fräscht helt enkelt.

Ett välstädat kontor möjliggör att det första intrycket blir ett bra första intryck, därför behöver du inte tänka två gånger på om det är nödvändigt eller inte – Du vet svaret.

Det som snarare är en fråga att fundera extra över är ”vem ska göra jobbet?” – Någon som gör ett noggrant arbete och inte lämnar några spår. Någon som gör det snabbt och effektivt men ändå tar tiden att kolla en gång extra. Och någon som tar rimliga priser för ett välstädat kontor. Såklart!

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och gör alltid det där lilla extra för att ditt kontor ska bli rent, fräscht och trevligt att befinna sig i, för såväl medarbetare som kunder. Vi städar kontor i hela Storstockholmsområdet, både stora och små. Vi städar kontor med olika frekvens, allt från en gång i veckan till varje dag. Det enskilda företagets behov och hur stor yta det handlar om styr hur ofta vi måste städa för att lokalerna ska hållas i ett fräscht skick.

Begär en offert

Arbete efter kvalitetsplan

När vi genomför en kontorsstädning så arbetar vi efter en kvalitetsplan med följande punkter.

  • Avstämningar med kund avseende städtjänstens genomförande, innehåll och omfattning.
  • Kontroll av städning enligt checklista.
  • Kontinuerlig uppföljning av servicebehovet.
  • Kontroll av personal.
  • Kvalitetsuppföljning.
  • Kompetensutveckling behovsanpassad för varje enskild person.
  • Utveckling och bevakning av metoder och ergonomiska redskap för att ständigt förbättra våra städmetoder hos våra kunder.
  • Vi har noga utformade checklistor som anpassas till varje uppdrag där vår personal vid besökstillfället prickar av varje arbetsmoment.
Noggrant

Noggrannheten är bland det viktigaste när det gäller kontorsstädning. Någon som levererar bra resultat och har sett till både helhet och i detalj är den du vill fortsätta samarbetet med, utan tvekan. Det är din garanti på att du aldrig behöver tänka på att kontrollera att allt ser okej ut inför det tidiga måndagsmötet. Inte en tanke behöver läggas på att undra över fräscha resultat. Precis så som man vill ha det.

Effektivt

Effektiviteten påverkar verksamheten på flera sätt. Dels prissättningen på arbetet, men framför allt hur kontorsverksamheten kan vara igång. Det är viktigt att städningen inte begränsar allt som sker under vanlig arbetstid på kontoret eftersom att verksamheten är beroende av att kunna fortgå som vanligt och som planerat.

Prisvärt

Att det är prisvärt för uppdragsgivaren är givet. Utförs allt som man önskar, då är det en städfirma man vill behålla till sin kontorsstädning.Det du ska kika efter är någon som utgår helt från ditt kontor, era lokaler och på under vilka tider er verksamhet är igång på dagarna. Se till att du får ett besök till kontoret innan offerten utformas. Då kan du känna dig säker på att städjobbet utgår från hur allt rör sig på ert kontor.

Det lilla extra

Det är uppskattat att man som uppdragsgivare vet att man kan få det där lilla extra. Det där lilla extra skulle för ett kontor kunna vara flexibilitet, det vill säga att man dyker upp på kort varsel och löser saker flexibelt. Men det lilla extra skulle också kunna vara annan kontorsservice såsom leverans av kaffemaskiner, möjlighet att köpa eller hyra vattenmaskiner eller till exempel fräscha fruktkorgar för kontorspersonalen regelbundet.

Kompetenta på kontorsstäd 

Vi kommer gärna och hälsar på hos ditt företag för att kunna skräddarsy en offert för just ert behov. Vid sidan av kontorsstäderbjuder vi även andra former av service som skapat trivsel på kontoret. Tvätt av handdukar och entrémattor.

Våra kompetenta medarbetare har efter alla år i arbetet bra koll på vad som krävs för att få till en fräsch och trivsam arbetsmiljö. Genom tät kontakt med kunden hittar vi rätt städning just för det specifika företaget. Vi ser också alltid till att vara flexibla tidsmässigt, vi anpassar vårt arbete så att det ska störa den pågående verksamheten på kontoret så lite som möjligt.

När du anlitar oss för kontorsstäd börjar vi alltid med en grundlig genomgång över vad som behöver göras, så att vi har bra kontroll på alla förutsättningar innan arbetet påbörjas. Vi håller sedan nära kontakt med kunden under hela arbetets gång och gör löpande avstämningar, helt enligt kundens behov.

Duktig personal som tar ansvar för arbetet

Vår personal tycker om sitt arbete och tar alltid ansvar för slutresultatet. Vi har stor erfarenhet av kontorsstäd och har goda referenser från många nöjda och återkommande kunder.

När vi städar ett kontor så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt nivå på städningen. Vi strävar alltid efter att använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar. Denna städmetod ger renare lokaler, vilket resulterar i betydligt bättre hygien eftersom det förhindrar att bakterier sprids via städningen. För att minska risken för smittspridning ytterligare så använder vi nya engångsdukar till varje toalett. Dessa metoder kommer att leda till att era lokaler kommer att upplevas som renare och fräschare.