Kaffe & Te

Pointd AB är stolt återförsäljare av Lavazza

Lavazza Blue Classy Mini

Med en bredd på endast 13,5 cm passar Classy Mini från Lavazza med sin nätta storlek in i de allra flesta utrymmena. Denna kompakta design är ett utmärkt val till mindre kontor, pentryn och mötesrum samtidigt som den exklusiva formgivningen blir en uppskattad detalj i rummet.

Lavazza Blue Classy Milk

Lavazza Classy Milk har förmågan att producera 5 olika dryckealternativ inklusive espresso, lång svart, Macchiato, Cappuccino och Cafe Latte. Allt du behöver göra är att sätta in en kapsel och välja önskat kaffe. Den här maskinen har en inbyggd automatisk mjölkskummare vilket innebär att du inte behöver ånga din mjölk manuellt, den tar mjölk från flaskan och värmer och skummar den till perfektion – rakt ner i din kopp!

Lavazza Blue LB2317

Lavavzza LB2317 är en användarvänlig kapselmaskin i absolut toppklass. Med sin eleganta och mångsidiga design är den en teknisk fullträff som levererar fantastiskt kaffe – vid varje kopp.

 

Lavazza Blue LB4723

LB4723 ser ut som en barista-maskin men du behöver inte utbildas barista för att hantera den. Skapa allt kaffe med lätthet, upp till 4 kaffe i taget och samtidigt ånga mjölk. Med olika val för fördoserat kaffe kan LB4724 enkelt manövreras med intuitiva valknappar inklusive en hetvattenrör.

Smakupplevelser