Vattenmaskiner

WL3 Firewall

Waterlogic 3 Firewall är det nyaste tillskottet i Waterlogicfamiljen. Med en stilistisk design kombinerat med Firewall™ – en överlägsen reningsteknologi baserat på UV-rening.

WL3 Firewall kommer med vattenalternativen: Kallt naturellt, Kallt kolsyrat och Rumstemp naturellt.

Calypso2

Calypso2 är unik på alla sätt som tänkas kan. Det är ett tapptorn som helt saknar motsvarighet sett till design, användningsområde och kapacitet. Som en vidareutveckling från sin föregångare var det givet att utgå från funktionerna som kunderna uppskattat mest; Integrerad smaksättning med tre valfri smaker. Justerbar autodispensing för både glas och karaff. Marknadens sannolikt bästa kolsyresättning

Smaksättning
Smaksätt ditt vatten efter eget önskemål! Passar lika bra till kolsyrat som till naturellt vatten och en bordsflaska räcker till ca. 100 liter färdig dryck! Inget socker, inga tillsatser – Innehåller varken kalorier, sötningsmedel, tillsatt socker eller konserveringsämnen. 

Finns i smakerna; Granatäpple, Citrus/Lime, Rabarber, Ingefära/Citron, Persika och Svartvinbär.
Triton

Triton är vår absoluta storsäljare av fristående vattenautomater. Den har förfinats och finslipats för att bli ett givet val för de flesta av våra kunder. Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet. Oavsett om man väljer en svart eller vit Triton kommer den att smälta in i omgivningen och bli en given samlingsplats på kontoret.

Lom EVO

Med Lom EVO har vi tagit det bästa vi har från vår samlade erfarenhet om kranpelare. Resultatet är en evolution av stil och funktion.

Lom EVO har en hög tapphöjd för att kunna användas med de allra flesta vanligen förekommande flaskor och karaffer på marknaden. Den använder våra fjädrande kranar, självklart gjorda helt i rostfritt stål.

Karaff

Vi har utökat vårt sortiment av serveringstillbehör med en konceptkaraff i klart glas. Den riktar sig mot hotell och konferens som ofta frågar efter karaffer med vid hals och förslutningsmöjlighet. De mjuka linjerna gör den greppvänlig och därför mycket lämplig för bordsservering.

Karaffen rymmer ca 100 cl och kommer med lock i tätslutande plast/silikon (lime-färgat som standard).