Pointd AB (556909-9319)


Pointd (uttal: /pointed/) 

Pointd AB har sedan start erbjudit skräddarsydda kontorslösningar anpassade efter våra kunders specifika behov. Service är något vi brinner för och vi vet att det är avgörande för en lång och tillförlitlig relation – Därför sätter vi alltid stort fokus på exemplarisk kundservice.

Genom noga utvalda partners erbjuder vi produkter och tjänster som håller hög kvalitet och funktionalitet med lång livslängd. Vi har idag ett av marknadens bredaste sortiment av kontorsmaterial, trycksaker samt present- & profilreklam – över 50 000 artiklar i sortimentet.

Utöver kontorsmaterial, trycksaker samt present- & profilreklam erbjuder vi även kaffemaskiner, vattenmaskiner, växtservice, fruktkorgar, lokalvård mm.

Har vi mot all förmodan inte det du söker så kan vi med stor säkerhet lösa det ändå – Man kan se Pointd som en typ av butlersevice för företag. Bra priser, personlig service samt snabba- och säkra leveranser är en självklarhet för oss.

Pointd är en helhetsleverantör vilket ger mindre administration och enklare hantering av kontorets behov för dig och dina kollegor samt enklare översyn.

Fördelarna för dig är många, inte minst att du har ETT inköpsställe med EN kontaktperson som kan just dina behov – Du sparar både tid och pengar.

Miljöpolicy

Vi skall understödja de lagar och retursystem som finns för insamling och återvinning. Vi skall tillsammans med våra kunder och leverantörer arbeta förebyggande och sträva efter att ständigt förbättra våra processer. Vi skall informera och utbilda våra medarbetare om hur miljön påverkas av våra varor och tjänster. Vi skall arbeta för att våra leverantörer behandlar miljöfrågor i enlighet med vår egen strävan. Vi skall om möjligt prioritera de varor och tjänster som ger en mindre miljöpåverkan.

Kvalitetspolicy

Vi skall leverera produkter och tjänster som motsvarar kundens förväntningar avseende kvalitet, kvantitet och leveranstid. Vi skall vara tydliga i vår kommunikation med våra kunder och leverantörer. Kvalitetsarbetet är en prioriterad uppgift och vi skall ständigt förbättra våra processer och produkter i syfte att öka kundtillfredsställelsen. Produkternas kvalitet ska fortlöpande säkras genom en systematiserad kvalitetssäkring, en kvalitetsmedveten och välutbildad personal och en god arbetsmiljö.

 

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att göra livet lättare för de som ansvarar för den dagliga driften av ett företag samt att göra det bättre än våra “kollegor” i branschen. Pointd fungerar som en heltäckande butlerservice för ditt företag.

Mission

Det finns många “kollegor” i branschen som kort sagt inte håller måttet, vi ser en stor möjlighet för oss att konkurrensutsätta dina befintliga leverantörer. Vi vill att ni ska känna trygghet i att vi gör vårt yttersta för att ni ska förbli våra nöjda och lojala kunder.

Vision

Vår vision är givetvis att Pointd som bolag fortsätter att växa och att få möjlighet att utveckla verksamheten ytterligare med produkter och tjänster som uppskattas av våra kunder.