Tryck, Present- & Profilreklam

Present- & profilreklam

Pointd har ett mycket stort utbud med över 10 000 profilprodukter i sortimentet. Nedan följer ett par exempel.

BULLET lockar med prisvärda reklamprodukter som är specialdesignade för att enkelt kunna märkas. Våra Bullet Best™-produkter är klassiska favoriter som ständigt prisjusteras för att garantera marknadens bästa priser.

AVENUE erbjuder minnesvärda gåvor med ett högre uppfattat värde, både från licensierade varumärken som Balmain and Parker och egna varumärken som iFidelity, Marksman och Elevate.

LABEL erbjuder ett komplett sortiment kläder, från vardagsplagg till tidlösa klassiker och avancerade träningskläder, och en egen märkningsanläggning med en mängd olika märkningstekniker.

WORLDSOURCE erbjuder anpassad design och många märkningsmöjligheter med 16 dedikerade program och sourcingtjänster.
För att kunna tillhandahålla unika märknings- och leveranstjänster har PF Concept samlat logistik och märkning under ett tak i företagets märkningsanläggning PF Logo Express i Polen. De centraliserade tjänsterna gör PF Concept till ett självklart val för alla typer av kunder, från lokala småföretag till stora, internationella bolag.

Begär en offert

Trycksaker

Kuvert med tryck

Pointd tillhandahåller kuvert med tryck, till företag och återförsäljare runtom i Sverige. Vi trycker och tillverkar kuvert från 100 st kuvert till flera miljoner kuvert.

Kontor & papper 

Pointd tillhandahåller papper med tryck till företag och återförsäljare i hela Sverige. Vår produktion är anpassad för allt från en kartong till miljonupplagor, såväl standard- som specialpapper. Dessutom erbjuder vi “hela konferenspaketet” som för oss är pennor med tryck, konferens- och kollegieblock.

Emballage

Pointd levererar brevpåsar, presentpåsar, pappersbärkassar och postemballage för alla slags försändelser. Beskriv för oss vad det är som ska hanteras så plockar vi fram de bästa alternativen för just er. Rivsäkert, vattentätt eller ej genomlysbart – vi har produkterna.

Expo

Viktiga budskap kräver sin plats och utrymme. Och det finns faktiskt inget viktigare än ditt varumärke och det du vill att det ska kommunicera. Då gäller det att aldrig missa ett tillfälle att förmedla detta, oavsett om det är på kontoret, i butiken, på föreläsningen eller varför inte på företagets fasad. Som specialist på exponering guidar vi dig genom djungeln av material, längder, bredder, hållbarhet, uppsättning med mera. Sedan printar vi det.