Företagsväxter

Det finns många goda orsaker till att ha levande växter på arbetsplatsen. Förutom att de ser vackra ut och doftar ljuvligt har de också en mängd positiva effekter på människorna som vistas bland dem.

Växter renar luften och tillför fukt, och på det sättet minskas luftvägsproblem och hjälper er personal att undvika förkylningar och annat irriterande.

Det har visat sig att växter på arbetsplatsen sänker sjukfrånvaron, stimulerar kreativiteten och sänker stressnivån. Strategiskt utplacerade växter dämpar också störande ljud och bidrar därför också på det sättet till en behagligare arbetsmiljö.

Att skaffa sig företagsväxter är därför ett klokt val för både små och stora verksamheter. Vi hjälper gärna ert företag med ett växtupplägg oberoende av om ni behöver en eller hundra växter på ert kontor.

Växter till företag i Stockholm och Uppsala

Vi har ett stort utbud växter och kan erbjuda en hel del alternativ även på kort varsel. Vårt utbud består av allt från tåliga krukväxter som bara behöver vattnas med några veckors mellanrum till avancerade och unika växtväggar. Just nu levererar vi växter till företag i Stockholm och Uppsala.

Vi hanterar varje uppdrag unikt och försöker leverera enligt just era behov

Några exempel på vad vi kan erbjuda är:

  • Växtväggar – ett visuellt storslaget arrangemang av växter som upptar en hel vägg. Garanterat att imponera på era kunder!
  • Avskiljare – ett bullrigt kontor blir snabbt så mycket trivsammare om man slänger ut de grå mellanväggarna och ställer in en växtbaserad avskiljare.
  • Växttavlor – som det låter, en tavla som innehåller växter i stället för målade bilder. Ett verkligt högklassigt alternativ.
  • Krukväxter och tillbehör för alla situationer, och mycket mer!

Professionellt intryck vid kundbesök

I vår nordiska kultur värderar naturen högt. Kanske är det därför vackra och välskötta växter ger ett professionellt intryck vid kundbesök. Dessutom krävs det i de flesta fall en hel del specialkunskap och fingertoppskänsla för att få växter att trivas. Vi kan hjälpa er att förvandla kontoret till en imponerande grön oas som stannar kvar i kundernas minne.

Skapar trivsel hos personalen

Undersökningar visar att företagsväxter skapar trivsel hos personalen, och vi kan skapa ett upplägg som passar just er. Om ni letar efter företagsväxter i Stockholm eller företagsväxter i Uppsala så vet ni vart ni ska vända er.

Visste du att växter påverkar luftkvalitén?

Visste du att växter påverkar luftkvaliteten? Det finns gott om undersökningar som visar de positiva effekter växter har på inomhusmiljön. Vi vet vilka växter som är speciellt bra på luftrening. Kontakta oss i dag!

Vad passar er bäst? Ta hjälp av vår expertis gällande företagsväxter

Vi har jobbat med växter i företagsmiljöer i många år. Undrar ni vad som passar er bäst? Ofta krävs det en person utifrån med ett vant öga för att se möjligheterna. Ta hjälp av vår expertis på företagsväxter genom att kontakta oss för en pratstund redan i dag.

Intresserad? Hör av dig så tar vi tillsammans fram en plan för er växtmiljö

Vi hoppas information på vår hemsida gör dig intresserad av att skaffa företagsväxter till just er arbetsplats. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en plan för er växtmiljö. Vi erbjuder allt från korta konsultationer till fullservicelösningar.